• Aldenhoven-interieurwerken-005

  Slaapkamer

  Alles wat wij doen is gericht op één doel: uw wensen tot in detail waarmaken. Wij produceren het interieur en de meubelen in de vormen, kleuren en maatvoeringen die de opdrachtgever en architect wensen. Alles wordt op maat gemaakt. Uniek, onderscheidend en aansluitend op uw wensen.

 • Disclaimer

  Aldenhoven Interieurwerken spant zich in voor een zo zorgvuldig en actueel mogelijke weergave van de gegevens op deze site. Ook streeft zij naar een goede toegankelijkheid van de site en van de door haar langs elektronische weg aangeboden diensten. Aldenhoven Interieurwerken behoudt zich het recht voor om de inhoud van de informatie op deze site te wijzigen.

  Mochten er desondanks onjuistheden in de gegevens voorkomen of mocht de informatie niet meer actueel zijn, dan aanvaardt Aldenhoven Interieurwerken geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen hiervan. Ook kan Aldenhoven Interieurwerken geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen van - of fouten of vertraging in - het verstrekken van informatie.

  Aldenhoven Interieurwerken garandeert niet dat naar haar gestuurde e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt, en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.
  Aldenhoven Interieurwerken aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de site waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

  Aldenhoven Interieurwerken

  Aldenhoven interieurwerken is een jong en dynamisch interieurbouwbedrijf dat gevestigd is aan de Berkenbos 2A in Nuenen en richt zich zowel op de zakelijke- en particulieren markt. Uit hoogwaardige materialen vervaardigen wij in onze moderne werkplaats de meest uiteenlopende interieurs en meubelen, zowel modern als klassiek.

  Onze vakmensen staan garant voor hoogwaardige afwerking en dragen zorg voor een perfecte oplevering, van het door u, of door ons, gemaakte idee/ontwerp.

  Wij van Aldenhoven interieurwerken heten u dan ook van harte welkom en wensen u veel succes bij het verder bezoek van onze website.

  Ervaring en vakmanschap

  Keukens, kledingkasten, badmeubels, boekenkasten. Het is Aldenhoven interieurwerken op het lijf geschreven. Onze veelzijdige vakmensen gaan graag voor u aan de slag. Zij vertalen uw wensen in exclusieve producten. Daarbij houden we de details scherp in het oog. Zo bent u gegarandeerd verzekerd van kwaliteit.

  Aldenhoven interieurwerken combineert een brede ervaring met jarenlang vakmanschap. Met plezier doen we waar we goed in zijn en dat ziet u terug in de details. Of het nu gaat om nieuwbouw of om renovatie. Pure passie voor een perfect resultaat, dat is onze drive.

  Alles is glashelder

  Van directiekamer tot winkelinrichting. Van archiefkast tot een volledig toegeruste receptie. Het zijn projecten die ons op het lijf zijn geschreven. Echte vakmensen vertalen uw wensen in inspirerende en exclusieve interieurs.

  U weet precies wat u van ons kunt verwachten. Wij geven exact aan wat kan, maar ook wat niet kan. Afspraak is afspraak. Vrijwel al onze klanten komen via-via bij ons terecht; het beste bewijs dat we uitstekend werk leveren.

  Bij Aldenhoven Interieurwerken werken allround vakmensen. Dankzij deze brede expertise realiseren wij met een relatief kleine bezetting toch grote projecten. We doen met veel plezier waar we goed in zijn. Dat is herkenbaar in ieder detail van ons werk.

  Aldenhoven-interieurwerken-007
   

  Particulier

  Alles wat wij doen is gericht op één doel: uw wensen tot in detail waarmaken. Wij produceren het interieur en de meubelen in de vormen, kleuren en maatvoeringen die de opdrachtgever en architect wensen. Alles wordt op maat gemaakt. Uniek, onderscheidend, aansluitend op uw wensen.

  Aldenhoven-interieurwerken-008
   

  Zakelijk

  Onze handen maken wat wij, onze vormgevers en verschillende architecten bedenken. Alles kan op maat worden gemaakt. Uniek. Onderscheidend. Organisch. Op één locatie beschikken we over een zeer veelzijdig, modern en specialistisch machinepark bediend door uitstekend opgeleide en ervaren vakmensen.

  Aldenhoven-interieurwerken-010
   

  Inspiratie

  Verantwoord omgaan met grondstoffen en energiegebruik hebben niet alleen financiële aspecten maar hebben ook een belangrijke morele kant. Het milieu leefbaar houden voor onze kinderen is een grote verantwoording die wij dragen. Aldenhoven Interieurwerken is gestart met een aantal maatregelen die positief bijdragen aan het milieu.

  Afspraak

  Aldenhoven Interieurwerken is gevestigd in Nuenen. Wij zijn geopend op afspraak.

  Neem contact op via info@aldenhoven.nl of bel 040 - 284 23 09.

  Aldenhoven Interieurwerken
  Berkenbos 2A
  5672 AK Nuenen

  Recente tweets